::CeLebrate Gawai saY no!!!!!!::

Tak lama lagi dah nak gawai, aku sedih sangat, aku tak da kawan, kluarga dan semua,  pendek kata aku ZERO, KOSONG!!!!!!!!. Suma tu dah tawar skunz dan tak seperti dulu. Kini sinaran cahaya kian pudar, warnanya kian luntur, dahulu nya indah dan kini semuanya tercalar, aku pown tak mengerti kenapa aku dalam tempat ni. kenapa aku tak habis2 dengan nasib yang tak membahagiakan ini..

Mungkin aku tetap aku, yang tak lekang tuk dalam keadaan sebegini. So macamana ku ni??? adakah aku wajar hidud dalam dunia yang aman dan tenang ni. Jiwa aku tak tenang, semuanya membuatkan aku jadi, jadi, jadi tak tahu bagaimana nak garapkan perasaan yang aku alami skunz.

So aku malas nak pikir pasal benda lain, aku nak pikir aku nak enjoy n happy dengan kehidupan aku skunz niih, aku tak nak pikir sesuatu yang sedih2. .  Kita enjoy .  pas ni pasti lama aku tak updatekan blog aku, sebab bz ngan koja.

Catatan 12/5/2011
08.11 pm .

2 comments:

Meeniey Tania said...

nice blog..knl ku kha ? follw my blog at meenieyskirtpurple.blogspot.com

AQtYno_88 said...

@Meeniey Taniahahahanice ker???thanak u...

Post a Comment

Jom Bubuh Komen Korunk Kat SINI. . .