Muka baru. .sikit jer..



haha.. tak puas aku nak atur blog aku nih..
Ni yang aku kata kalau nak hasil yang memuaskan kita mesti sabar...
ler macam Si Miss "SHE IS GEBU" kata, buat blog mesti iklas
betul -betul (Versi Upin Ipin)

ha, aku masi tak puas hati nih..
ada sesuatu yang kurang..
tapi aku rasa setakat ni ok ler....

Pertama . .

ha aku dah panadi tuk buat picture header sendiri.
dulu aku tak pandai ler..sekarang semua centre kan
ruang sama di tengah2


ke-2..

Shoutmix aku warna hijau
kalo korunk nak chat ngan aku tekan ler "ONE VS ONE"
SHOWHIDE gitu...
kat sane aku dah tambah smiley baru..
kiut tak kiut. .
korunk sendiri survei yer.....


Ke-3 . .

kalau shoxmix aku SHOWHIDE
aku pown nak buat "GADJET FOLLOWER" aku  Showhide juga
so begini lha hasilnya...
tekan "FOLLOW ME" keluar ler gadjet tu seperti yang tertera
aku nak buat macam ni 
ler nak jimatkan ruang.....

Ke-4

aku buat background tuk tajuk catatan aku...
kalau aku tulis tajuk semua akan automatik ada background begini
so aku tengok ok ler..
warna warni dan menarik...

dan yang terakhir

aku cantikan lagi kotak recent comments aku
 malah aku cetrekan dia dan tambahkan icon smile diatas...

dari mula hingga sekarang aku telah banyak melihat
perubahan blog aku..
memang ketara kan. .
dahulu biasa jer. . tapi sekarang ok ler...ceria sedikit aku tengok...

blog ni umpama isteri aku....
aku sedih, gumbira dan bahgia dengannya
ler setanding dengan nama blog aku katakan.....
dia tahu segala rahsiaku kerna
ea terluah melaluinya
hahha

k ler sampai sini saje yer....
perubahan lain belum pasti . .
WAIT N SEE...

bubai.........




2 comments:

buenobueno said...

woaaa .. ajar la cmne na buat sume 2 :D

AQtYno_88 said...

@buenobuenoko nak yang mane satu wan. . . :D

Post a Comment

Jom Bubuh Komen Korunk Kat SINI. . .